15% korting op de burenborden t/m 26 juli 2019 binnen de zomerbestelronde

Burenborden

In gemeenschappelijke ruimtes gelden regels. Regels om te zorgen dat het er verzorgd en schoon blijft, dat bewoners geen last van elkaar hebben en dat het er veilig is. Voor bewoners zelf hebben deze regels meestal geen prioriteit en vaak weten ze ook niet welke regels er gelden. Soms hangen er een perspex bordje of een ingelijst A4-tje met daarop wat verboden en geboden; zonder samenhang en niet aantrekkelijk vormgegeven. Bewoners merken de informatie vaak niet eens op.

Om bewoners te attenderen op de huisregels die gelden in de gemeenschappelijke ruimtes heeft Papafume de BurenBorden ontwikkeld. Aantrekkelijke informatieborden die op een vriendelijke, verzorgde en toch duidelijke manier de “do’s” en “don’ts” die er gelden onder de aandacht brengen.

Duurzaam materiaal
De BurenBorden zijn 3 mm dik en bestaan uit 3 lagen. Twee bedrukbare en schoon te maken kunststoflagen omhullen een aluminium laag, die voor de benodigde stevigheid zorgt. De borden worden na bedrukking standaard afgewerkt met een matlaminaat. Dit om schittering, krassen en vuil tegen te gaan.

Stel uw unieke BurenBord samen!
U kunt een BurenBord zelf samenstellen. U kunt kiezen uit de onderwerpen die u zelf wenst. Ook kunt u uit verschillende formaten kiezen, of u boorgaten wilt, of dat u een extra anti-graffiti lag wilt?

Kruis of Krul
Een aantal van onze klanten hebben er voor gekozen bij de afbeeldingen een kruis of een krul te zetten (zie afbeelding hieronder). Zo wordt het nog duidelijker welk gedrag wel- en welk gedrag niet gewenst is.

Alle mogelijkheden staan beschreven in de folder. Vraag hem met de knop hiernaast aan.


Hieronder ziet u alle illustraties in de twee stijlen die u kunt gebruiken om uw bord samen te stellen. Heeft u andere wensen? Neem contact met ons op.


Alle illustraties waar u uit kunt kiezen Stijl 1

Wilt u andere onderwerpen op uw Burenbord, neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee en werken uw ideeën graag uit.


Alle illustraties waar u uit kunt kiezen Stijl 2

Wilt u andere onderwerpen op uw Burenbord, neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee en werken uw ideeën graag uit.