Ontwerp op maat

Al onze producten zijn aan te passen naar uw eigen wensen. De eenvoudigste manier om uw eigen 'gezicht' mee te geven aan onze publicaties is de plaatsing van een logo en contactgegevens op boekjes of borden. Maar wellicht wilt u meer.

  • Misschien is het nodig om uw huisstijl meer te integreren met de inhoud van onze boekjes?
  • Misschien wilt u onderwerpen toevoegen of juist verwijderen?
  • Of wellicht wilt u een hele nieuwe voorlichtingscampagne opstarten, en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken?
  • Of wilt u periodiek een tekening in uw huurdersmagazine laten maken?

Als ontwerpers gespecialiseerd in buren- en buurtzaken denken wij graag met u mee.

Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij kunnen helpen.

Neem contact op

Gewoon doen

Voor de gemeente Dordrecht bedachten en maakten wij het project "Gewoon Doen!" In dit project riep de gemeente op tot meer buren- en buurtbewustzijn.

Wij bedachten en ontworpen de naam, de mascotte, strips, advertenties in de media, een speciale periodiek en een aantal gadgets. En alles werd geïntegreerd in de huisstijl van de gemeente Dordrecht.

Elementen uit de Gewoon Doen campagne


Ik hou van...

De afdeling wijkzaken van de gemeente Zoetermeer was gecharmeerd van onze kalenders, maar wilde niet slechts hun logo en n.a.w.-gegevens op de achterzijde.

De wens was om alle voor de inwoners relevante data in de kalender op te nemen (zoals vuilnis ophalen/wijkdagen/gemeenteraadsverkiezingen) maar ook extra tips, bijvoorbeeld over biodiversiteit en burgerschap.


Wonen aan de Aristotelesstraat

Een recent voorbeeld van een aanpassing van het boekje "Wonen in Nederland" is de transformatie van dit boekje naar een variatie die "Wonen aan de Aristotelesstraat" genoemd wordt. In deze variatie, gemaakt voor verhuurder De Goede Woning in Apeldoorn, zijn nieuwe onderwerpen en tekeningen toegevoegd die specifiek voor deze flats gelden. De voor en achterzijde van het boekje zijn in de huisstijl van deze verhuurder gegoten.

Voorbeeld van twee nieuwe tekeningen voor de Aristotelesstraat


Neem contact op