Ontwerpers en uitgevers van voorlichtingsmateriaal voor buren- en buurtprojecten


NIEUW!!!

Goede Buren
Mooi, vrolijk en eenvoudig boekje voor mensen uit 'kwetsbare groepen'. Met zo weinig mogelijk tekst. In plaats daarvan veel tekeningen en pictogrammen. Overprikkeling wordt voorkomen door o.a. terughoudend kleurgebruik.

lees verder...

Verjaardagskalenders
De verjaardagskalender laat elke maand een aspect zien van hoe je rekening kunt houden met de buren en met je omgeving. Ook onderwerpen als je huis luchten en de omgeving van je woning netjes houden komen aan bod. Een vrolijke kalender met veel goede tips.

lees verder...

Wonen in Nederland
Dit laagdrempelige, positieve en duidelijke 6-talige boekje zit boordevol praktische tips om meer 'burenbewustzijn' te realiseren. Ook zeer geschikt voor huurders/inwoners die de Nederlandse taal (nog) niet machtig zijn.

lees verder...

Overal buren!
De Z-card heeft het formaat van een creditcard, is uitvouwbaar tot groot formaat. Verrassend veel ruimte voor informatie op voor- en achterzijde. Je blijft ermee spelen.

lees verder...

Gefeliciteerd met de nieuwe woning!
Een speciaal harmonicaboekje met drie uitscheurbare kaarten om aan nieuwe huurders te geven.

lees verder...

Het lawaaiboekje
20 pagina's boordevol informatie over hoe je lawaai overlast kunt beperken en voorkomen. En wat kun je ondernemen wanneer je buren regelmatig overlast veroorzaken?

lees verder...

Burenborden
Burenborden zijn aantrekkelijk vormgegeven en solide borden voor in de gemeenschappelijke ruimtes. Attendeer uw huurders op een smaakvolle en positieve manier op de huisregels: elke dag weer!

lees verder...

Oh ja... de buren!
Dit kleurrijke stripboekje heeft de afgelopen jaren Europa veroverd en niet voor niets! Jong en oud waarderen de luchtige manier waarop dit boekje het 'burenoverlast-thema' behandelt.

lees verder...

Burenbeelden
Heeft u toepasselijke illustraties nodig voor bijvoorbeeld uw huurdersmagazine of op uw website? Bestel gemakkelijk en snel één of meerdere van onze illustraties.

lees verder...

Het Burenboekje
Onze klassieker en misschien wel meest complete uitgave. Na het lezen van 20 pagina's met handige adviezen en herkenbare burenervaringen én het invullen van een heuse burentest ben je gelijk een superbuur!

lees verder...